e
Banner

Etiketler: globalink ünimar



Globelink Ünimar e-ticaret lojistiğine hazırlanıyor



ETGB belgesi ile mikro ihracat hizmeti sunmaya başlayan Globelink Ünimar, e-ticaret lojistiği alanında da faaliyet göstermeye hazırlanıyor. E-ticaret lojistiğine yönelik yürüttükleri çalışmalara hız vererek marka güvencelerini bu alana da taşıyacaklarını belirten Globelink Ünimar İcra Kurulu Üyesi, Satış ve Pazarlama Direktörü Koray Çıtak, ayrıca bozulabilir ürün taşımacılığı çözümlerini genişleteceklerini, depolama ve yurtiçi dağıtım alanında yeni yatırımlar yapacaklarını söyledi. 




Globelink Ünimar dijital altyapısını Siber Yazılım ile güçlendirdi



Türkiye’nin öncü lojistik firmalarından Globelink Ünimar, dijital altyapısını lojistik sektörüne 20 yılı aşkın süredir yazılım çözümleri sunan Siber Yazılım ile güçlendirdi. Anlaşma kapsamında Globelink Ünimar, tüm lojistik operasyonlarının yanı sıra finans, muhasebe ve insan kaynakları süreçlerini de Siber Yazılım’ın programları ve entegrasyonları sayesinde tek ekrandan yönetecek.




Globelink Ünimar’dan kredi kartı ile ödeme kolaylığı



Lojistik sektörünün öncü isimlerinden olan Globelink Ünimar, denizyolu, havayolu, karayolu ve entegre lojistik alanında sunduğu çözümleri özel hizmetler ile birleştirmeye devam ediyor. Koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Globelink Ünimar, son olarak tüm ödeme ağını tek bir sistem altında toplayarak devreye aldığı sanal pos ödeme sistemi ile müşterilerine istedikleri her yerden hızlı ve güvenli bir şekilde kredi kartı ile ödeme yapma imkanı sunuyor.




Globelink Ünimar'dan bozulabilir kargolara güvenlik garantisi



Globelink Ünimar, lojistik sektörünün en önemli ve hassas taşıma modlarından olan bozulabilir kargo taşımacılığında sağladığı çözümlerle meyve, sebze, et, balık, yumurta, dondurulmuş gıda ve çiçek başta olmak üzere özel titizlik gerektiren ürünleri ilk günkü tazeliği ve gıda güvenliği standartlarında dünyanın dört bir yanına ulaştırmaya devam ediyor.